Alastonkuvastudio – Aktifoto – aktifotod endast stuudios

Alastonkuvastudio

aktifoto-kapagaAlastonkuvaus on hieno ja unohtumaton kokemus ja samalla suurenmoinen mahdollisuus ikuistaa jotain itselle erityistä ja tärkeää. Taiten ja intiimisti kuvaan vangittu kaunis vartalo voi olla tyylikäs esimerkiksi makuuhuoneesi seinällä. Ripustukseen sopivat erinomaisesti esimerkiksi kanvas- tai kapa-kuvat, jotka eivät tarvitse kehystystä. Jos innostut tulemaan uudestaan kuvattavaksi, saat toisella kerralla mukaasi ilman lisäveloitusta myös omista kuvistasi koostetun kirjan: mikä olisi ihanampi lahja rakkaalle tai jännittävämpi lisä omaan kirjahyllyyn! Studiomme sijaitsee Tallinnassa ja kaikki valokuvaajamme puhuvat viroa ja englantia. - Voit myös antaa alastonkuvauksen lahjaksi rakkaallesi. Lahjakorttimme on vuoden voimassa ostopäivästä ja sen voi käyttää itselleen sopivana ajankohtana. Yhdessä kuvattavana oleminen rakkaan kanssa takaa kuvien lisäksi unohtumattoman yhteisen elämyksen sekä erityisen kokemuksen niin kuvien kuin muistojen muodossa. Kuvattavaksi saa tulla myös muunlaisella valitsemallaan kokoonpanolla: kolmisin tai isompana ryhmänä, juhlistamaan tyttöjen iltaa tai yllättämään polttareissa. Hinnoissamme on huomioitu ryhmäkoko.

Yksityisyys

Emme julkaise kenenkään kuvia ilman kirjallista lupaa. Asiakkaalla on yksinoikeus ottamiimme alastonkuviin.

Valokuvaajamme

Olavi on ammattivalokuvaaja, joka on kuvannut 10 vuotta pääasiassa alastonkuvia. Aikaisemmin hän on toiminut mm. klubikuvaajana. Olavin monipuolinen portfolio kertoo hänen ammattitaidostaan ja kokemuksestaan.

Minkä tyylisistä kuvista olisit kiinnostunut?

Jokaisella valokuvaajalla, kuten kuvaajilla, on oma persoonallinen tyylinsä. Pyrimme saumattomaan yhteistyöhön kunkin asiakkaan kanssa, koska alastonkuvaus on oma erityinen lajinsa. Haluamme valjastaa käyttöösi ammattitaitomme ja ajatuksemme, jotta kuvista tulisi juuri sinun toiveesi mukaisia sekä korkeatasoisia visuaalisesti ja teknisesti. Sivuillamme voit tutustua kunkin valokuvaajamme omaan kuvagalleriaan ja valita niistä sinulle mieleisen.

Tunnettuja sanontoja:

Kuvakirja

 

kappa

fotokapa

postikortti

postkaart

Kalenteri

lasikehys